Thuis

Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Het autoinjectie Vormen voor verkoop
Van goede kwaliteit Het autoinjectie Vormen voor verkoop
Klantenoverzichten
De Technologieco. van Shenzhenweidagao, Ltd is een goede fabriek. Altijd welke fabrikant ik zocht zijn met goede kwaliteit en goede het werkefficiency, zodat wij een samenwerking op lange termijn kunnen hebben. Ik hield veranderings van geen leveranciers vaak, omdat het heel wat tijd en energie zal verspillen. Tot ik Weidagao vind, weet ik dit mijn keus is.

—— Moreno

Ik ben aan deze fabriek tweemaal geweest, is het werkelijk goed en groot, vooral zijn de machines die zij werkelijk geavanceerd hebben gehad. Het soort een grote fabriek van de schaalvorm. De mensen werken hier efficiënt en aardig, het punt wat ik zou willen samenwerken is de positieve het werk houding en zij respecteren elk advies van cliënten.

—— Mohammad

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd. Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

1
Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

 • lopende band

  Onze Fabriek

  Matrijzenafdeling

   

  Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

   

  Weidagao begrijpt diep dat het godsdienstige productontwerp en het matrijzenontwerp de preconditie van succes zijn en geavanceerde mechanische verwerkingsapparaten en de gedetailleerde verrichting verstrekt precisie voor het bewerken. Daarom investeert corperate geld in een reusachtig bedrag om apparaten te kopen en nu 7 CNC verwerkingscentra, 3 de elektrolossingsmachines van de spiegeloppervlakte, 10 elektrolossingsmachines van numerieke controle, 2 langzame het voeden lineaire snijmachines, precisiemolens, enz. te hebben, die de precisie van de vorm waarborgt.

   

  Injectieafdeling

  Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

   

  Wij hebben injectiemachine die het geavanceerde niveau bereiken. De injectieworkshop heeft injectie meer dan 20 machiens in divers type, welke het vastklemmen kracht zich van 90 ton aan 200 ton uitstrekken, en echt injectiebedrag die van 0.5g tot 500g gaan, die aan diverse complexe en hoge precison het vormen vereisten kan voldoen.

   

  Bespuitende Workshop

  Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

   

  De nevel het eindigen workshop wordt voorzien van een constante temperatuurworkshop met een zuiverende capaciteit die niveau 3000 bereiken, een automatische stofvrije het schilderen lijn van drie keer van het bespuiten en het bakken respectievelijk en een het schilderen lijn van twee keer het bespuiten en respectievelijk het bakken. De gehechtheidssterkte, de poetsmiddelgraad, de starheid, corruptie en schurings de weerstand en de filmdikte van de verf kunnen allen aan de geavanceerde normen in de industrie voldoen en de kwaliteit van de producten waarborgen.

   

  Assemblageafdeling

  Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

   

   

  Gebaseerd op hoge norm, is de het assembleren workshop uitgerust met 4 het assembleren pijpleidingen en heeft meer dan 80 werknemers in de volledige workshop, met een maandelijkse output van 500 duizend reeksen volledige shells voor celtelefoon.

   

  Testende Machines

  Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

   

  Faciliteiten

  MATERIAALlijst

  WEIDAGAO TECHNOLOGIE

   

  NAAM VAN MACHINE MERK QTY PLAATS VAN OORSPRONG
  CNC DMG 2 Duitsland
  CNC MORI SEIKI 2 Japan
  CNC XINFENG 2 Taiwan
  CNC FANUC 2 Japan
  CNC YCM 2 Taiwan
  EDM HyBest 2 China
  EDM CHARMILLES 2 Zwitsers
  EDM TOPEDM 6 Taiwan
  Draadsnijmachine SODICK 2 Japan
  Draadsnijmachine QINGYUAN 2 Shanghai
  Digitale vertonings malende machine HyFair 6 China
  Malende machine KENT 1 China
  Malende machine GEZAMENLIJK 1 China
  Injectie het vormen machine HAÏTIAAN 12 China
  Injectie het vormen machine GEMYOUNG 2 China
  Injectie het vormen machine Demag 10 Duitsland
  3 afmetingscoördinaat YXB 1 China
  3 afmetingscoördinaat HEXAGON 1 Zweden
  Boringsmachine HOSTEK 1 Taiwan
  Malenmachine FENGBAO 1 China
  Malenmachine SUPERASIA 1 China
  Malenmachine GEZAMENLIJK 6 Taiwan
  Matrijzenverwarmer SCHEELT 22 China
  De dubbele verwarmer van de temperatuurmatrijs TOPSTAR 10 China

   

  Productieproces

   

  Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

   

   

   

   

 • OEM / ODM

   

  De dienst

   

  Vormontwerp

   

  Wij hebben 20 ervaren enguneers voor het ontwerpen. Elk project, elke stap, houden wij interne vergadering voor het bespreken van het meest efficiënte plan voor manufacturability. Zodra het problemen heeft, verandert elke ingenieur hun adviezen en probeert om een oplossing te vinden. Het belangrijkst is dat wij totaal gecommuniceerd met klant en de mening van de klant goedkeuren zullen. En ook houden wij video en telefoonconferentie soms met onze klanten. wij gebruiken recentste ontwerpsoftware: AutoCAD, MasterCAM, UG, het Stevige Werk, Pro/Ingenieur etc. wij verstrekken:

   

   

  1. Vorm basisinformatie

  2. Hoeveelheid of technische vereisten

  3. De Studie van productmoldability

  4. De Analyse van de vormstroom

  5. 2D tekening of 3D tekening

  6. Motieanalyse

  7. De Analyse van vormmanufacturability

  8. Ontwikkeling van de productieautomatisering

  9. Oppervlaktebehandelingsvereisten

  10. Na de Verkoopdienst
   

  enz.

   

  Projectleiding & Vormproef


  1. Vorm wekelijks voortgangsrapport
  2. Vorm proefreport&video
  3. De metingsrapport van de Steel&sampleafmeting
  4. Vormdefinitief inspectieverslag
  5. Vormbasis, staal, hete agent, thermische behandeling, textuur, certificatie van oorsprongs de standaarddelen
  enz.

  Wij zullen vorm proefbasis op de Specificatie van Kunststof die door klant werd verstrekt, hebben om reeks ervoor te zorgen de juiste parameters op injectiemachine, zoals: vormtemperatuur, injectiedruk die, het koelen tijd, druk en holdingstijd enz. houden.
  De vorm het Proefrapport, Steel&Sample-Afmetingsinspectierapport zal zijn submmited aan klant na elke proef.
  Wij verzenden de hoeveelheid zonodig steekproeven naar klant voor afmetingscontrole, door uitdrukkelijk.
   

  Neem beelden of video's voor de T1 test en de steekproeven verzenden naar klant voor het controleren.

   

  Voordelen

   

  1. Concurrerende prijs

  2. De voortzettingsdienst en steun

  3. Gediversifieerde rijke ervaren deskundige ingenieurs

  4. De coördinatie van het douaner&d programma

  5. Toepassingsdeskundigheid

  6. Kwaliteit, betrouwbaarheid en het lange productleven

  7. Rijp, perfect en voortreffelijkheid, maar eenvoudig ontwerp

   

   

 • R & D

  Wij hebben één professioneel ingenieursteam om de vorm te ontwerpen en het ontwerp te controleren om ervoor te zorgen allen vóór productie juist zijn. Mijn ingenieurs volgen de productie van de vormen elke week om allemaal ervoor te zorgen in programma is; Na proefproductie, zullen wij de steekproeven over het eindigen controleren en de afmeting om steekproeven ervoor te zorgen is juist of niet en brengt rapport aan onze cliënten uit; Wij doen de definitieve inspectie op vormen vóór vormverzending. Wij zijn één van professioneel bedrijf om u te verstrekken goede kwaliteit vormen op tijd met goede prijs.

   

   

  Vormtechniek

   

  Een hoogte - kwaliteit het bewerken begint van een juist ontwerp; ons ontwerpprincipe is het hoge rendement, de veiligheid en de duurzaamheid van de hulpmiddelen te waarborgen.

  Wij zullen een analyse van 2D en 3D tekeningen hebben en vormsteekproeven door de cliënt worden aangeboden die. Alvorens een vormontwerp te beginnen, elimineren wij mogelijke fouten die in het productieproces zouden kunnen gebeuren, bepalen de beste ontwerpregeling, en verminderen onnodig economisch verlies.

   

  Wij bieden de productie van precisie-machinaal bewerkte componenten aan. Onze afdeling van de precisietechniek biedt malen, CNC techniek, vlakslijpen, draadbesnoeiing, spiegeledm erosie en meer aan. Elk van uw projecten zullen zorgvuldig worden besproken en worden gecontroleerd alvorens de productie begint.

   

  Vorm en Injectiedeelmateriaal
  Wij bieden een waaier van materialen in standaardvormstaal zoals LKM, het staal van Finkl Daido en ons Chinees materiaal zoals P20, H13, S16 enz. aan
  Productmaterialen met inbegrip van ABS, Nylon, Acetal, Polystyreen, Polypropyleen, PC, pvc, TPE enz. Om het even welk speciaal materialen of vereiste, zullen ons ingenieursteam u vóór productie raadplegen, zullen wij tot dit materiaal van de lokale markt opdracht geven van China of uw partij naar verzendt ons.


  Het Ontwerp van de injectievorm Productie
  Onze injectie vormt ontwerp van een paar duizenden aan tienduizendtallenproductie of meer, van automobiel, huishouden, elektronika, verbruiksgoederen enz. Ons ingenieursteam zal aangepaste producten aan u van vormontwerp aan productie, materialen van de keus de aangewezen vorm en geoptimaliseerd machinaal bewerkend proces om levertijd en kosten te drukken, zoals gebruikelijk, zullen deze lokale vormen in onze installatie worden ingespoten.
  Normaal, zullen die hoge normvormen naar overzee worden uitgevoerd, gebruikten wij DME, van LKM en van HASCO internationale vormnorm aan ontwerp en productie.

   

  Vorm en Plastic Deelkwaliteit

  Onze ingenieurs gebruiken DFM voor elk van delen van vormen aan productie, het vormenontwerp dat wij gebruiken gewoonlijk de simulatieoverzicht van de Vormstroom, van vormbasis, staal, elektrode, agentsysteem de gehele procesinspectie en rapport zal. Vooral, is de vormbasis, staal, agentsysteem wij detailcertificatie alvorens, tijdens het machinaal bewerken, onze ingenieur vragen machinaal te bewerken strikt controle het proces om elk perfect stadiumdeel te verzekeren.
  Plastic injectiedelen zullen wij hen van grondstoffencertificatie aan steekproef, voorproductie tot definitieve productie inspecteren, is ons kwaliteitsteam meer aandacht om hen te controleren en relatieve gegevens te melden om ervoor te zorgen elk van delen aan vereiste voldoen.

   


  Injectievorm en de Tolerantie van het Injectiedeel

  Ons kwaliteitsteam leeft strikt ISO-systeemprocedure om na elk van stadiaproces te controleren. Als onze klanten om het even welk speciaal vereiste hebben, zal ons ingenieursteam uw prioriteit raadplegen om overeenkomstenspecificatie te bevestigen om producttolerantie te verzekeren.

   

  Secundair het Machinaal bewerken Proces

  Het bedrijf van de Weidagaovorm biedt meer secundaire eindigende dienst aan klantenbehoeften zoals aan het schilderen, serigrafie, Ultrasoon lassen, verpakking, assemblage enz. om het product als klantenbehoeften esthetisch te maken, en meer goede oplossingen te verstrekken voor goede kwaliteit.

   

   

   

Contactgegevens
Shenzhen Weidagao Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Darcy Ding

Tel.: +86 18823179326

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)